Homepage-banner-ProfiPets-hond-hondenbrokken

Reminder service

Juist. Correct. Op tijd. Dat is waar hondenvoeding op maat van ProfiPets om draait. Mogelijk heb je de eerste bestelling al geplaatst en dan is het wel zo handig om op tijd een herinnering vanuit ProfiPets te krijgen.

Aanmelden voor de reminder service?

Geef dan hieronder op een aantal vragen antwoord en laat je gegevens achter. We sturen je dan tijdig een herinnering voor het bestellen van de hondenbrokken.

  • Behoud gezond gewicht
  • Automatisch en op tijd geleverd
  • Vers vlees als ingrediënt

Hoe werkt het precies?

Door het invullen van een aantal vragen en voorkeuren berekenen wij de ideale behoefte voor jouw hond. Op basis daarvan bepalen wij hoeveel gram jouw hond per dag nodig heeft en wat dan de ideale frequentie is van de levering. Hierbij houden we rekening met wat het meest relevant is voor jou, maar houden we ook een beetje rekening met het milieu.

Waarin zijn wij anders? Wij zijn transparant. Transparant over hoe wij werken, maar juist ook in onze voeding. Want zelf wil je ook graag weten wat je eet en dat is wat ons betreft de basis voor een lange en succesvolle samenwerking.

Aanmelden voor de reminder service?

Beantwoord hieronder een aantal vragen en wij berekenen de ideale voedingsbehoefte voor jouw hond. Vul vervolgens je gegevens in en je bent aangemeld voor de reminder service!