Waarom ProfiPets?

Kwaliteit en gemak

Bij ProfiPets begrijpen we dat jouw hond meer is dan een huisdier – hij is een geliefd familielid en écht onderdeel van het gezin. Wij zijn vastbesloten om jouw hond het allerbeste te bieden als het gaat om voeding en zorg. Daarom richten wij ons op hoge kwaliteit ingrediënten wat zorgt voor gezondheid en richten we ons op het gemak voor jou.

Hoge kwaliteit ingrediënten

Bij ProfiPets geloven we in de kracht van kwaliteit. We weten dat de voeding die jouw hond binnenkrijgt, een directe invloed heeft op zijn algehele gezondheid en kwaliteit van leven. Daarom kiezen we zorgvuldig voor de allerbeste ingrediënten voor onze producten. We zijn er trots op dat bij ons hondenvoer minstens 50% van onze ingrediënten afkomstig is van zalm, kip of lam – hoogwaardige eiwitbronnen die bijdragen aan de spierontwikkeling,
energie en vitaliteit van uw hond.

Gepersonaliseerde voedingsbehoefte

Elke hond is uniek en heeft verschillende voedingsbehoeften op basis van leeftijd, ras, gewicht en activiteitsniveau. ProfiPets gaat een stap verder door jou te voorzien van een gepersonaliseerde voedingsberekening die specifiek is afgestemd op jouw hond. Door een eenvoudige set vragen te beantwoorden, kunnen we de ideale voerbehoefte voor jouw hond berekenen. Dit zorgt ervoor dat jouw hond precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen krijgt afgestemd op de kenmerken van jouw hond om gezond en gelukkig te blijven.

Hondenvoer op maat

Snelheid en betrouwbaarheid in leveringen

We begrijpen dat het nooit prettig is om jouw hond zonder voeding te laten zitten. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare levering aan. Als je vóór 23:59 uur bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag al geleverd. Dit betekent dat jouw hond nooit zonder voeding hoeft te zitten. Onze betrokkenheid bij de gezondheid van jouw hond houdt niet op bij voeding – het omvat het hele proces.

Reminder service van ProfiPets

In de drukte van de dag kan het gemakkelijk zijn om het bestellen van hondenvoer te vergeten. ProfiPets staat achter jou om ervoor te zorgen dat jouw hond nooit zonder voeding komt te zitten. Onze reminder service zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wanneer het tijd is om te bestellen. Dit is slechts een voorbeeld van hoe we onze klantgerichte aanpak inzetten om jouw ervaring als baasje te verbeteren.

Kwaliteit voeding, klantenservice en leveringen

Bij ProfiPets draait alles om kwaliteit – niet alleen als het gaat om voeding, maar ook als het gaat om klantenservice en leveringen. We begrijpen dat jouw hond de beste zorg verdient, en we zijn vastbesloten om dit te bieden in elk aspect van onze dienstverlening. Als je voor ProfiPets kiest, kies je voor meer dan alleen hondenvoer – je kiest voor een partner die jouw inzet voor de gezondheid en het welzijn van jouw hond deelt.

ProfiPets

ProfiPets is niet zomaar een hondenvoer leverancier. We zijn een toegewijd team dat streeft naar het leveren van kwaliteit voeding, kwaliteit klantenservice en kwaliteitsleveringen aan hondenliefhebbers zoals jou. Met onze nadruk op hoogwaardige ingrediënten, gepersonaliseerde voerhoeveelheden, snelle leveringen en herinneringsservice, willen we de zorg voor jouw hond zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij ProfiPets gaat het niet alleen om voeding – het gaat om het welzijn van jouw hond. Kies voor ProfiPets en geef jouw hond de zorg en voeding die hij verdient.

Vanuit Nederland bij je thuis

Wanneer je voor ProfiPets kiest, kies je voor leveringen die vanuit Nederland worden verzonden. Dit stelt ons in staat om snel te leveren, waardoor de wachttijd tussen het plaatsen van jouw bestelling en het ontvangen van het hondenvoer tot een minimum wordt beperkt. Onze focus op lokale leveringen betekent dat jouw hond sneller dan ooit kan genieten van zijn voedzame en heerlijke maaltijden.

Betrouwbare verzendpartner: DHL

Om ervoor te zorgen dat jouw hondenvoer veilig en op tijd wordt geleverd, werken we samen met een gerenommeerde verzendpartner: DHL. DHL is wereldwijd bekend om zijn uitstekende betrouwbaarheid, efficiënte logistiek en klantgerichte dienstverlening. Met DHL als onze verzendpartner kunnen we met vertrouwen zeggen dat jouw bestelling in goede handen is, vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat tot het bij jouw deur wordt afgeleverd.

Ideaal bezorgmoment

Bij ProfiPets geloven we dat je de controle moet hebben over wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf het ideale bezorgmoment te kiezen via de track and trace-functie van DHL. Of je nu een specifieke dag of tijdsperiode verkiest, met deze flexibele optie kun je jouw levering aanpassen aan jouw schema en voorkeuren.