Hondenvoer op maat

Homepage-banner-ProfiPets-hond-hondenbrokken

Gemak, Gezondheid en Genieten. Dat is waar hondenvoer op maat van ProfiPets om draait. Tijdens de eerste bestelling kun je de ideale berekening invullen en vervolgens altijd genieten van leveringen op tijd, zodat jouw lieve hond of lieve honden nooit meer zonder lekker en kwalitatief eten komen te zitten.

  • Behoud gezond gewicht
  • Automatisch en op tijd geleverd
  • Vers vlees als ingrediënt

Hoe werkt hondenvoer op maat precies?

Door het invullen van een aantal vragen en voorkeuren berekenen wij de ideale behoefte voor jouw hond op maat. Op basis daarvan bepalen wij hoeveel gram jouw hond per dag nodig heeft en wat dan de ideale frequentie is van de levering. Hierbij houden we rekening met wat het meest relevant is voor jou, maar houden we ook een beetje rekening met het milieu.

Waarin zijn wij anders? Wij zijn transparant. Transparant over hoe wij werken, maar juist ook in onze voeding. Want zelf wil je ook graag weten wat je eet en dat is wat ons betreft de basis voor een lange en succesvolle samenwerking.

Ideale behoefte berekenen?

Beantwoord hieronder een aantal vragen en wij berekenen de ideale voedingsbehoefte voor jouw hond op maat. Vergelijk vervolgens onze smaken om gemakkelijk een keuze te maken!