Ons verhaal

Begint bij...

Onze moeder die 30 minuten rijdt voor die ene zak hondenvoer van dat specifieke merk én ook nog eens een zware zak moet sjouwen. Waarom zal je je afvragen? Raff een border collie met gevoelige darmen is de oorzaak.

Maar dat moet toch makkelijker kunnen? En daar zijn dan twee broers (en zonen) die een bedrijf opzetten dat gezondheid en gemak brengt en hondenvoer waar Raff net als alle andere honden van kan genieten.

Inmiddels is de hondenfamilie uitgebreid met Frenkie en Cody!

De lievelingssmaak van Raff is running lamb en zelfs de moeilijke eter Frenkie eet inmiddels de Running Lamb brokken van ProfiPets. Cody is nog net te jong om de volwassen brokken te eten.

Raff-border-collie-lachend

Wat biedt ProfiPets?

Een voedingsberekening op maat voor jouw hond. Door een set vragen te beantwoorden, zijn wij in staat om op basis van de conditie en kenmerken van jouw hond tot de ideale berekening te komen. Dit laten we uiteraard met gemak bij jou thuisbezorgen. Vervolgens helpen we je een handje door op tijd een herinnering te sturen om te checken of je nog genoeg hondenvoer hebt.

Ons geheim?

Recepten boordevol verse ingrediënten en versbereide, voedzame en makkelijk verteerbare dierlijke eiwitbronnen zonder toegevoegde kunstmatige kleuren en conserveringsmiddelen. Verder zijn onze recepten graanvrij en dit alles bij elkaar betekent dat onze recepten geschikt zijn voor de echte fijnproever en meest gevoelige honden.

De gezichten achter ProfiPets

Help je ons mee?

Een hondenleven is in vergelijking met jou als mens over het algemeen korter. Dat betekent dat je samen van ieder moment moet genieten. Om zo lang mogelijk samen te kunnen zijn, is de gezondheid van jouw hond erg belangrijk. Om jou hier een handje bij te helpen zetten we gemak voorop.

"Dog food made easy"

Wij staan voor Genieten, Gemak en Gezondheid. Dit laten wij terugkomen in onze service, recepten en communicatie. Zodat we iedere hond het beste leven kunnen bieden!

Ons verhaal - Elmo.png__PID:2dc85553-a355-4e3d-af8e-d7db6bc1148fOns verhaal - Elmo.png__PID:2dc85553-a355-4e3d-af8e-d7db6bc1148f

Elmo Hertogh

Elmo Hertogh

Ons verhaal - Hobie.png__PID:c85553a3-555e-4def-8ed7-db6bc1148fcaOns verhaal - Hobie.png__PID:c85553a3-555e-4def-8ed7-db6bc1148fca

Hobie Hertogh

Elmo Hertogh

Ons verhaal - Hobie.png__PID:c85553a3-555e-4def-8ed7-db6bc1148fca

Hobie Hertogh